Vastaanpuhuja

Savolainen tapapiraatti

Sonera (käsinukke): Se on sitten sillä lailla, että ei ole menoa sulla enään piraattilahdelle seilaamaan.

Savolainen tapapiraatti: No tokkiinsa. 

Sonera (käsinukke): Oletkos ottanut opiksesi tästä nyt ja sisäistänyt piratismin saatanallisuuden?

Savolainen tapapiraatti: Kyllähä sitä on tulluna vundeerattuva. Että kyllä se o vua nyt ne piraattihommat minun osalta tämän hetken tiiolla eilisen tekoloeta. Se pois mikä pahentaa, sano mustalaene ku sija salvo.

Sonera (käsinukke): Hieno homma, hieno homma. Mites nyt sitten? Ylen runsasta ja tasokasta tv- tarjontaa ihastelet ja elokuvissa ja videovuokraamoissa juokset sitten.

Savolainen tapapiraatti: Nimenommaan, kaekruokanenha se kööhä laps on.  Piraattiloeta en imuttele laisinkaan. Siihenkää en ruppee, että silimälappu nuamassa piraattilahen osotetta google translate - lootaan pastettelen ja suomeksi kiäntelen. Varsinkaa en sitä norjalaesta verkkoselainta käötä turpo modessa puujalalla ja koukku tanassa nii että ee leppä koevulta kysele.

Sonera (käsinukke): No se on hyvä se.

Savolainen tapapiraatti: Kyllä se vua nii on, että se elämä on tuaksejiänyttä elämää, varsinnii ku ovatten nuo amerikkalaeset sarjat tauvolla näin loppukesästä vielä. Oeskos siinä soneran verkkokaopassa muute halavalla jonniillaesta nassija? Pittäes lomakuville suaha lissee tilloo näin syksyllä.

Sonera (käsinukke): Juu, 36 kk kuukausierissähän meillä näitä on tarjouksessa. 

Savolainen tapapiraatti: Eläppäs souvva, antaas olla aka järvessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Veikko Vitikainen

Ota huomioon, että Savolaisen puheista vastuu siityy kuulijalle.
Ja jos sinä savolaisena puhut toiselle Savolaiselle, niin niistä puheista ei ota vastuuta edes Erkkikään.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Minä olen tällainen toisen polven savolainen vaan, enkä edes kovin savolainen. Aika harva täällä murteella viäntää.

Veikko Vitikainen

Itse olen syntynyt Savossa, mutta olen asunut Savossa n. 1/10 osan elämästäni liikkuvan luonteeni takia. Mutta, hakeuduin viettämään eläkepäiviäni Mikkeliin. Koska täällä tunnen olevani kotona Savolaisen huumorin keskellä. Asuin aikanaan Helsingissä liian kauan, koska siellä tunsin olevani muukalainen, ja huumorintajuttomassa ympäristössä.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Omilla kavereilla se on ollut toisin päin vähän. Että isolle kirkolle työn perässä. Itellä ei ole mitään hinkua ollut mihinkään. Nyt on kersoja, niin oikeastaan tekisi mieli muuttaa syvemmälle metsään vaan, että olisi niilläkin joku kosketuspinta siihen.

Timo Härtsi

Huvikseen kokeilin kuinka nopeasti tuon eston voi kiertää. About 10 min meni kun selvitin homman. Enkä ole mikään nettinero, hommahan on pelkkä vitsi.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Kyllä. Vitsi monessakin mielessä.

Puheenaiheeseen liittyvää